facebook  ДДСО

 
Новини
19-10-2012 14:59 | Переглядів: 153

Сигналізація завадила злодіям потрапити до приміщення кандидата у депутати

О 03:10 До Бориспільського відділу міліції Київської області надійшло повідомлення з централізованого пульту служби державної охорони про те, що в одному з приміщень міста Бориспіль спрацювала сигналізація і в самій будівлі чимало пошкоджень зі слідами незаконного проникнення.

Виїздом на місце пригоди слідчо-оперативна група з`ясувала, що сигналізація спрацювала у помешканні, яке орендує один з кандидатів у депутати мажоритарного округу в місті Бориспіль. В тій же будівлі знаходиться дирекція Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності і штаб однієї з політичних партій. Зловмисники потрапили через вікно у приміщення фонду з іншого боку фасаду, пошкодили міжкімнатні двері, зламали два сейфи. Потім коридором заходили в кімнати штабу політичної партії, зупинили їх тільки броньовані двері приміщення кандидата в депутати. Щоб потрапити в приміщення зловмисники зробили дірку в стіні в наслідок чого і спрацювала сигналізація та вочевидь, налякала злодіїв, котрі встигли втекти. 

На даний момент відомо, що у дирекції Фонду соціального страхування відсутні два ноутбуки, у офісі політичної партії недорахувалися трьох ноутбуків.

На місці події працює слідчо-оперативна група, з`ясовуються всі обставини і подробиці пригоди. В рамках порушеної кримінальної справи за частиною 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка) проводяться оперативно-розшукові заходи.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera