facebook  ДДСО

 
Новини
19-10-2012 17:24 | Переглядів: 129

На Київщині міліція готується до виборів

Керівництво Броварського міськвідділу міліції серйозно і наполегливо готує працівників міліції до забезпечення охорони прав громадян та громадського порядку під час виборчого процесу з виборів народних депутатів України у 2012 році.

Зі слів старшого інспектора сектора охорони громадського порядку Броварського МВ Руслана Отроха, міліція не є суб’єктом виборчого процесу. Але в цей час головна її функція – охороняти виборчі права громадян і перебіг виборчого процесу відповідно до законодавства України. Тому з працівниками міліції, які залучаються на охорону громадського порядку, щотижнево проводять інструктажі спрямовані на суворе дотримання законності, правил носіння форменного одягу, дисципліни, доброзичливого ставлення до громадян. Кожен з міліціонерів має методичний посібник з рекомендаціями, де охоплені основні завдання міліції під час проведення виборів.

У зв’язку з виборами правоохоронці 20 жовтня перейдуть на посилений режим роботи, а з моменту привезення бюлетенів на дільниці (за 2-3 дні до виборів) – на цілодобовий режим роботи.

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera