facebook  ДДСО

 
Новини
24-10-2012 15:45 | Переглядів: 138

У ДТП на Київщині травмовано семеро людей

До чергової частини Броварського міськвідділу міліції близько 21:00 по спецлінії 102 надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася в місті Бровари по вулиці Київська.

Під час виїзду слідчо-оперативної групи на місце пригоди з’ясувалося, що 30–річна жителька міста Бровари керуючи автомобілем «Chevrolet Cruze» з невстановленої причини зіткнулася з автомобілем «Daewoo Matiz», після чого виїхала на смугу зустрічного руху, де вчинила зіткнення з автомобілем «Mitsubishi Lancer».

В наслідок ДТП постраждало семеро людей, четверо з яких громадяни Республіки Білорусії. Потерпілих з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізовано до Броварської районної лікарні.

За даним фактом правоохоронці порушили кримінальну справу за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) – карається штрафом від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera