facebook  ДДСО

 
Новини
02-11-2012 10:25 | Переглядів: 180

За вбивство молодого таксиста зі столиці затримали чоловіка, який знаходився в міждержавному розшуку за збут наркотиків

 

В селі Антонівка Кагарлицького району Київщини місцевий житель в кущах біля дороги виявив таксі – старенький «Мерседес». Коли підійшов поближче та відчинив дверцята, те,що він побачив, шокувало. В салоні автомобіля лежало закривавлене тіло молодого таксиста. Очевидець одразу викликав міліцію.

Слідчо-оперативна група, що одразу прибула на місце події, встановила особу потерпілого. Померлий від ножового поранення в груди був 25-річним таксистом із Києва. Вилучені з місця події речові докази допомогли міліціонерам стати на слід ймовірного вбивці.

За дві доби плідної і копіткої роботи управління карного розшуку Київщини та працівників Кагарлицького РВ підозрюваного у вчиненні злочину було затримано в столиці. Ним виявився 40-річний громадянин Російської Федерації, який знаходиться в міждержавному розшуку за збут наркотиків. Як виявилося в РФ на нього, окрім правоохоронних органів, ніхто не чекає: з дитинства він виховувався в дитячому будинку. Чоловік вже встиг двічі побувати в місцях позбавлення волі за вчинення грабежу та злочинів, пов’язаними з незаконним обігом наркотиків. В Києві він переховувався близько року, постійно винаймав кімнати та койко-місця. 

Як з’ясувалося, ввечері напередодні трагедії в районі залізничного вокзалу він підсів до потерпілого таксиста з проханням просто покататися. Сума, за яку домовилися, дорівнювала 400 гривням. Обравши напрямок в сторону Кагарлика, вони рушили.

Міліція розглядає кілька ймовірних мотивів вбивства, серед яких – відсутність грошей у клієнта, через що в районі села Антонівка і почалася перепалка з трагічним фіналом. За словами ж підозрюваного, він і сам не зрозумів, що на нього найшло. Дістав ніж, який він зберігав в парасольці, та вдарив. Отямившись, зник.

За даним фактом кагарлицька міліція порушила кримінальну справу за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Затриманий чоловік у всьому зізнався та наразі знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Йому загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Останню крапку в цій справі поставить суд.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera