facebook  ДДСО

 
Новини
02-11-2012 11:23 | Переглядів: 111

Міліціонери повернули додому юну втікачку

23 жовтня до міліції звернулась стурбована мати і попросила відшукати її неродиву доньку Вікторію, яка напередодні пішла з дому і не повернулась. Працівники карного розшуку Білоцерківського міськвідділу міліції задіяли всі сили та оперативні зв’язки для розшуку 16-річної дівчинки. Шукали і в місті Києві, так як мама повідомила, що донька неодноразово їздила до столиці у «пошуках красивого життя» та пригод. Правоохоронці перевіряли розважальні заклади міста, спілкувались із знайомими, друзями та однолітками – за п’ять днів пошуків, втікачку було знайдено.

Начальник відділу кримінальної міліції у справах дітей Білоцерківського міськвідділу майор міліції Олександр Демківський з оперативниками встановили місцезнаходження неповнолітньої, затримали її і передали матері. Дівчина не хотіла розповідати про свої пригоди, лише сказала, що декілька днів прожила в Києві, а інші в Білій Церкві, де її і знайшли міліціонери. Також повідомила, що винаймала житло, для того щоб бути незалежною і дорослою. На запитання де взяла гроші на житло та харчування, відповіді не дала.

Глянцеві журнали та перегляд телевізійних передач, таких як «світські хроніки», де всі красиві, багаті та успішні, не дають спокою молоді, батьки яких живуть від зарплати до зарплати. Діти стають непримиримими і з бажанням змінити своє життя на краще, тікають з дому до столиці та інших великих міст. І в даному випадку, ані мораль, ані повчання старших, що нічого задарма не дається, не допомагають.
Шановні батьки, щоб не трапилось біди, більше уваги приділяйте своїм дітям: частіше з ними спілкуйтеся, знайомтеся з їхніми друзями та знайомими, не тільки повчайте, а й живіть життям своїх дітей – їхніми турботами, переживаннями та мріями.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera