facebook  ДДСО

 
Новини
05-11-2012 12:16 | Переглядів: 85

За грабіж чоловікам загрожує позбавленням волі

Напередодні до чергової частини міськвідділу міліції по спецлінії «102» надійшло телефонне повідомлення від 28–річного жителя села Калинівка Броварського району, про те що він серед білого дня став жертвою грабежу.

На повідомлення працівники карного розшуку міськвідділу відреагували миттєво. Правоохоронці розпочали роботу по встановленню місцезнаходження зловмисників. І невдовзі підозрювані опинилися у міліції, де і розповіли про свої злочинні дії. З’ясувалося, що намір відкрито заволодіти чужим майном у них виник раптово. Затримані пояснили, що ідучи вулицею, помітили свого давнього знайомого. Між чоловіками зав’язалася розмова, під час якої у них промайнула думка відібрати у нього золоту каблучку. Це вони, власне, і зробили: штовхнувши знайомого, зняли у нього прикрасу і втекли у невідомому напрямку.

За даним фактом працівники міліції порушили кримінальну справу за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж), що карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

Загалом з початку цього року в місті Бровари та Броварському районі співробітниками міліції зафіксовано 54 грабежа, з яких розкрито 22. 

Правоохоронці вкотре звертаються до громадян: будьте уважні, не провокуйте злочинців великою кількістю золотих прикрас, особливо вечірньої пори. Золоті вироби, мобільні телефони, жіночі сумочки – це найбільш поширені предмети, на які посягають правопорушники.

Якщо ж Ви стали жертвою грабіжника, рекомендується щонайшвидше повідомити до міліції. Дочекайтеся приїзду міліції, вкажіть точне місце події, напрям, в якому сховався зловмисник, його прикмети. Запам’ятайте, що від вчасного та швидкого реагування залежить успіх в затриманні злочинця по «гарячих слідах» і повернення Вам викрадених речей.

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera