facebook  ДДСО

 
Новини
05-11-2012 12:24 | Переглядів: 106

Жінка встромила ніж у спину чоловіка, бо той збирався піти

Днями до чергової частини Узинського міського відділу міліції надійшло повідомлення від фельдшера про те, що до лікарні за медичною допомогою було доставлено 30-річного місцевого жителя з проникаючим ножовим пораненням грудної клітини.

На місце події, за місцем проживання чоловіка, виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронцям відчинила двері 28-річна жінка, яка перебувала, м’яко кажучи, в нетверезому стані. 

Що саме трапилось та за що вона накинулася з ножем на чоловіка, жінка пам’ятає погано. Говорить, що готувала їсти на кухні, потім вечеряли, пили горілку, згодом почали сваритися. Чоловік не хотів її слухати, збирався навіть піти. Тоді жінка схопила ніж та встромила йому в спину.

Дружина навіть не розуміла, що зп’яну та згарячу ледве не вбила чоловіка, і, тим самим, скоїла тяжкий злочин. Сварки між подружжям були непоодинокі і супроводжувались пиятикою – і все це на очах малолітнього сина жінки. Дитина постраждала найбільше, бо регулярно ставала свідком пиятики батьків, їх сварок та бійок.

Що саме трапилось в той день в сім’ї, які обставини привели до вчинення злочину з’ясовуватиме та встановить слідство.

За фактом скоєння злочину, порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження), Жінці загрожує покарання у вигляді позбавленням волі від п’яти до восьми років.

Білоцерківський МВ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera