facebook  ДДСО

 
Новини
05-11-2012 15:16 | Переглядів: 100

Дільничні інспектори міліції Київщини вилучили наркозілля

Нещодавно у селі Шпитьки Києво-Святошинського району дільничними інспекторами міліції Центрального селищного відділення міліції було виявлено та вилучено подріблену речовину рослинного походження з характерним запахом коноплі та вагою близько 100 грам.  Вказану суміш під час обшуку вилучили працівники міліції у домі 34-річного місцевого мешканця. З`ясувалося, чоловік безробітний та вже мав проблеми із законом, зокрема, відбував покарання за злочин, скоєний у сфері незаконного обігу наркотиків.

Після смерті батьків у спадщину молодикові залишилася квартира, втім оселя перетворилася на сховище для наркозілля. Гербарій із заборонених рослин чоловік, як сам зізнався, збирав у полі поблизу села та зберігав для власного вживання без мети збуту. Вилучену речовину направили до НДЕКЦ при ГУМВС в Київській області для проведення експертизи, по завершенню якої прийматиметься рішення щодо порушення кримінальної справи за статтею 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального Кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправні роботи на строк до двох років, арешт до шести місяців, обмеження волі до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Загалом, дільничними інспекторами міліції Києво-Святошинського районного відділу за поточний рік було виявлено 48 фактів незаконного обігу наркотиків, по 29-ти матеріалах порушили кримінальні справи за ознаками злочину, передбаченого ст.309 Кримінального Кодексу України.


Віталія Грохольська, помічник начальника Києво-Святошинського РВ по зв’язкам громадськістю та ЗМІ.


 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera