facebook  ДДСО

 
Новини
09-11-2012 13:08 | Переглядів: 123

Напередодні Дня ветеранів органів внутрішніх справ колишні колеги зібралися у Києві

Напередодні десятого листопада – Дня ветеранів органів внутрішніх справ, керівництво ГУМВС України в Київській області та Обласна організація ветеранів зібрали колишніх колег на передсвяткову зустріч. Адже за радянських часів цього дня урочисто відзначали День міліції. Особисто привітати та поспілкуватися з ветеранами-правоохоронцями прийшов заступник начальника обласного главку Григорій Розум.

 Григорій Миколайович подякував колишнім міліціонерам за тяжку багаторічну роботу і співпрацю та висловив побажання й надалі ділитися досвідом і знаннями з молодшим поколінням майбутніх правоохоронців, зазначивши, що кращих наставників годі й шукати. Також побажав їм та їхнім сім’ям міцного здоров’я, терпіння та наснаги. Згадати роки роботи пліч о пліч, минулі втрати, досягнення, пригоди і обговорити проблеми сьогодення з якими доводиться стикатися молодому поколінню приїхали ветерани різних служб обласного управління. Своєю присутністю вшанував запрошених і легендарний Володимир Корнійчук, колишній заступник Міністра внутрішніх справ, начальник УМВС у Київській області, а також Олександр Чеменко, колишній начальник Головного управління.

  Присутнім на честь свята вручили нагороди та пам’ятні знаки. Тих, хто трагічно загинув під час несення служби і тих, хто не дожив наших днів вшанували хвилиною мовчання. За офіційними даними в органах внутрішніх справ Київщини налічується понад 1733 ветерана, із них 3198 учасники ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, 50 – учасників бойових дій Великої Вітчизняної війни, 574 – інваліди війни.
 

ВЗГ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera