facebook  ДДСО

 
Новини
10-11-2012 13:19 | Переглядів: 201

На Київщині працівники міліції вшановували ветеранів органів внутрішніх справ

З нагоди святкування Дня ветерана органів внутрішніх справ у актовій залі Броварського міськвідділу міліції зібралося чимало сивочолих ветеранів. Кожен з них служінню міліції віддав роки життя. Колишніх колег привітав начальник сектора кадрового забезпечення міськвідділу Олександр Шатров, слово «ветеран» - це почесне звання, здобуте сумлінною працею та добрими вчинками. Олександр Володимирович акцентував увагу на тому, що багато хто із міліціонерів у відставці прийшли на свято у формі, а це значить лише одне, що серце і душа назавжди залишилась з міліцією, бо колишніх міліціонерів не буває.

У знак подяки за бездоганну службу кожен з присутніх отримав цінні подарунки та почесні грамоти. Також за місцем проживання працівники міліції відвідали ветеранів ОВС, які проходили службу в міськвідділі, але за станом здоров’я не змогли взяти участь в урочистих заходах та надали допомогу у вигляді продовольчих пайків.

Леонід Мартушканов, голова ради ветеранів органів внутрішніх справ, з великим сумом зачитав список тих, хто не дожив до наших днів, чию світлу пам'ять ми збережемо в серцях назавжди. Ветеран розповів про мужність та витримку з власно пережитих історій за час служби і зазначив, що переконаний, праця і добре ставлення до людей – запорука.

Шановні ветерани ми пишаємося Вами, та хочемо запевнити, що Ваш досвід, ідеї, напрацювання буде використано сповна. У цей день прийміть щирі вітання та побажання доброго здоров’я, довголіття, людського тепла, міцності духу й гарного настрою. Нехай благополуччя буде завжди поруч з вами, а щаслива зірка удачі супроводжує вас на життєвому шляху.

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області


 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera