facebook  ДДСО

 
Новини
15-11-2012 10:54 | Переглядів: 129

За гучний магнітофон чоловік розплатився життям

В смт. Борова Фастівського району, що на Київщині, 45-річний чоловік до смерті забив металевою трубою свого невгамовного сусіда. Як виявилося, 30-річний потерпілий, окрім спиртного, щоночі розважався під гучну музику.

На численні зауваження місцевих жителів не порушувати спокій молодик, від якого пішла дружина, не реагував. Цього разу терпець сусіда, який важко працює на заводі та пізно повертається додому, просто увірвався. Чоловік вкотре прийшов до любителя музики та попросив ввімкнути тихіше. Той, зробивши вигляд, що нічого не чує, пройшов повз та направився в бік магазину, щоб купити пива.

Розлючений такою поведінкою сусід взяв в сараї металеву трубу, і поспішив вслід за молодиком. Наздогнавши його посеред вулиці, чоловік кілька разів вдарив. За словами затриманого, наміру вбивати він не мав, хотів влучити по плечах, але удар прийшовся по голові. Потерпілий прожив до ранку в реанімаційному відділенні районної лікарні. За словами судмедексперта, він помер внаслідок відкритої черепно-мозкової травми та перелому кісток склепіння черепа. 

За даним фактом міліція порушила кримінальну справу за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Затриманий, який дав правдиві покази, наразі знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Чоловікові загрожує від семи до десяти років ув’язнення.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera