facebook  ДДСО

 
Новини
16-11-2012 12:26 | Переглядів: 122

В Білій Церкві шахрай намагався продати чужий ноутбук

Близько трьох діб знадобилося працівниками карного розшуку Білоцерківського міськвідділу міліції Київщини, щоб встановити та затримати шахрая, який ошукав довірливу дівчину на 900 гривень.

Днями до міліції звернулась 26-річна жінка із заявою про те, що невідомий молодик зник з її грошами. Вона розповіла правоохоронцям про те, що її чоловік, який працює таксистом, недавно підвозив пасажира. Той запропонував водію купити в нього ноутбук за невелику суму грошей. Шофер погодився і доручив своїй дружині оцінити стан товару. Незнайомець повів жінку в ломбард, до якого він нібито здав комп’ютер через брак грошей. Жінка оцінила річ і погодилась відкупити ПК. Вона віддала чолов'язі завдаток 900 гривень, а решту 200 гривень домовилась віддати за годину, коли він забере ноутбук із ломбарду.

Коли ж через годину жіночка прийшла на визначене місце зустрічі, ані ноутбука, ані незнайомця вона не застала. Від персоналу ломбарду вона потім дізналася, що цей комп’ютер зданий зовсім іншими людьми і за іншу ціну.

Правоохоронці затримали особу, яка підозрювалась у шахрайських діях. 30-річний житель села Фурси неодноразово притягувався до відповідальності за грабежі, крадіжки та за шахрайство і відбував покарання у місцях позбавлення волі. Злодіяння стали для нього стилем життя.

За фактом скоєння злочину, порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 190 «Шахрайство», якою передбачено покарання у вигляді штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.


Тетяна Гадомська,
Білоцерківський МВ

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera