facebook  ДДСО

 
Новини
23-11-2012 15:29 | Переглядів: 220

У столичному регіоні пройшла зустріч ветеранських організацій органів внутрішніх справ

Cьогодні в Броварському міськвідділі міліції за ініціативи голови Київської обласної ветеранської організації Асоціації ветеранів МВС України Володимира Шкуратенка відбулася зустріч з головами ветеранських організацій Київщини. Слід зазначити, що такі зустрічі вже стали традиціями.

На порядку денному піднімалися питання про розміри пенсійних виплат ветеранам та інвалідам війни, розглядалася низка пропозицій, щодо ремонтування обелісків на території районів області. Голова Асоціації ветеранів МВС України Володимир Корнійчук відмітив роботу очільника Броварської ветеранської організації ОВС України Леоніда Мартушканова та нагородив почесною грамотою за третє місце в огляді-конкурсу на кращу ветеранську організацію ГУМВС України в Київській області.

Зі слів начальника сектору кадрового забезпечення Олександра Шатрова, двері міськвідділу міліції завжди відкриті для колишніх працівників ОВС. Їхні подвиги – це велика правда історії, яку не перекреслити жодним змінам у сучасному мінливому світі. Це постійна школа виховання молоді, яка присвятила себе професії правоохоронців і служить справі збереження миру в своїй рідній країні. Це взірець реального, дієвого патріотизму для кожної чесної людини і свідомого громадянина. Цей рік – лише початок відповідальної й серйозної співпраці. Тому, керівництво міськвідділу розгляне всі зауваження та пропозиції і вони обов’язково будуть враховані. Адже саме це є метою спільної роботи.

Голови ветеранських організацій висловили щирі слова вдячності начальникам райвідділів міліції за увагу і проявлену турботу до людей похилого віку, ветеранів війни і праці, за ефективну співпрацю з ветеранськими організаціями та сподівання на те, що таке спільне взаєморозуміння і надалі складатиме фундамент ефективного співробітництва правоохоронців і ветеранів.

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera