facebook  ДДСО

 
Новини
30-11-2012 09:04 | Переглядів: 102

Юнакові доведеться вісім років відсидіти у місцях позбавлення волі за нерозділене кохання, яке позбавило життя його товариша.

В кінці березня до чергової частини Броварського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від 30–річного жителя Броварського району про те, що в одній із кімнат дачного будинку своєї тещі він виявив труп невідомого чоловіка.

Після виїзду на місце інциденту експерти припустили, що вбивство, було скоєне близько п'ятнадцять днів тому. Тож за справу взялися оперативники. 

Під час проведення слідчо-оперативних заходів правоохоронці встановили особу загиблого чоловіка. Ним виявився 23- річний житель міста Яготина, який приїхав до Броварського району на заробітки. Будинок чоловік тривалого часу знімав разом зі своїми друзями, тому сусіди вже встигли придивитися до компанії співмешканців і кажуть, що тверезими їх бачили рідко.

Завдяки професійним діями працівників карного розшуку міськвідділу міліції, вже через чотири години зловмисник був установлений та затриманий за місцем проживання. Неповнолітній навіть не дуже здивувався приходу правоохоронців. Юнак у свої шістнадцять років вів аморальний спосіб життя, зловживав спиртними напоями та неодноразово тікав із власного будинку.

Як з’ясувалося, в той фатальний день підліток із старшим 23 – річним товаришем запросили у гості 25 – річну дівчину, для того щоб привітати її з міжнародним жіночим днем. Із самого ранку товариші розпочали святкове застілля. Періодично хлопці сварилися і сперечалися, щодо нероздільного кохання до своєї гості, але до фізичної розправи не доходило. Втім, ближче до вечора між чоловіками спалахнув конфлікт, який переріс у бійку. З опалу та під дією алкоголю неповнолітній юнак схопив зі столу кухонний ніж і ударив товариша. Дівчина деякий час просто спостерігала за з’ясуванням стосунків молодих чоловіків, але побачивши драматичний фінал запропонувала викликати швидку потерпілому. Неповнолітній друг пропозицію представниці слабкої статі не підтримав і закохані спокійно пішли спати. Прокинувшись вранці, вони побачили на підлозі бездиханне тіло свого знайомого. Зрозумівши, що призвело до трагедії, втекли з місця події. 

Під тиском неспростовних доказів парубок у всьому зізнався та показав на місці як все відбулося. За даним фактом працівники слідчого відділення порушили кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (навмисне вбивство) Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. 

На суді юнак щиро каявся у скоєному. Мати юнака була неймовірно шокована. Вона не могла повірити, що її син здатен на такий вчинок. Суд врахував всі свідчення підсудного і призначив покарання у вигляді восьми років позбавлення волі.

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області
 

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera