facebook  ДДСО

 
Новини
05-11-2012 15:16 | Переглядів: 99
Дільничні інспектори міліції Київщини вилучили наркозілля

Нещодавно у селі Шпитьки Києво-Святошинського району дільничними інспекторами міліції Центрального селищного відділення міліції було виявлено та вилучено подріблену речовину рослинного походження з характерним запахом коноплі та вагою близько 100 грам.
Вказану суміш під час обшуку вилучили працівники міліції у домі 34-річного місцевого мешканця. З`ясувалося, чоловік безробітний та вже мав проблеми із законом, зокрема, відбував покарання за злочин, скоєний у сфері незаконного обігу наркотиків.  
 
05-11-2012 12:24 | Переглядів: 105
Жінка встромила ніж у спину чоловіка, бо той збирався піти
Днями до чергової частини Узинського міського відділу міліції надійшло повідомлення від фельдшера про те, що до лікарні за медичною допомогою було доставлено 30-річного місцевого жителя з проникаючим ножовим пораненням грудної клітини. На місце події, за місцем проживання чоловіка, виїхала слідчо-оперативна група.
05-11-2012 12:16 | Переглядів: 84
За грабіж чоловікам загрожує позбавленням волі
Напередодні до чергової частини міськвідділу міліції по спецлінії «102» надійшло телефонне повідомлення від 28–річного жителя села Калинівка Броварського району, про те що він серед білого дня став жертвою грабежу. На повідомлення працівники карного розшуку міськвідділу відреагували миттєво. Правоохоронці розпочали роботу по встановленню місцезнаходження зловмисників


Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera