facebook  ДДСО

 
Новини
06-12-2012 15:35 | Переглядів: 147

Профспілка – дієвий орган, який може захистити міліціонера

В умовах вступу в силу антикорупційного законодавства та гострого бюджетного недофінансування профспілка атестованих працівників залишається дієвим органом, який може захистити працівника міліції та допомогти ОВС у вирішенні ряду проблем.

Київська обласна профспілкова організація атестованих працівників ОВС України об’єднує у своїх лавах 43 первинних профспілкових організацій та профспілкових груп. Загальна чисельність профспілки складає понад трьох тисяч членів. За поточний рік створено 5 нових первинних профспілкових організацій атестованих працівників у Баришівському, Києво-Святошинському, Сквирському, Таращанському РВ, Ірпінському МВ. Активно розвиваються, збільшуючи свою чисельність, профспілкові організації Броварського МВ, ПМОП Беркут, БМзОЗРЗ. 

Завдяки принциповій позиції профспілки щодо захисту членів організації вдалося відстояти право 8 профспілчан і надалі служити в органах внутрішніх справ. Велика увага профкому приділяється вирішенню соціально-побутових проблем членів профспілки та покращанню умов праці. З початку року грошову допомогу отримали 504 члени профспілки на загальну суму близько 417 тисяч гривень, у тому числі сину загиблого при виконанні службових обов’язків працівника Броварського РВ – Симоненка М.М. надано грошову допомогу в сумі 43430 грн. Окрім цього організовано оздоровлення 18 сімей членів профспілки. 

Не залишаються поза увагою профспілки культурно-масові та освітні заходи. Цього року профспілкою організовано 11 колективних відвідувань театрів і кінотеатрів, 2 виставки, організовано екскурсії пам'ятками архітектури, забезпечено участь обласної дитячої команди під час проведення в м. Луцьк конкурсу КВК-ЮІР-2012. 

Членами профспілки налагоджено плідну співпрацю з іншими громадськими організаціями. Зокрема, за кошти меценатів виготовлено та вручено ветеранам – учасникам ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС - 37 пам'ятних медалей. Активна участь береться в діяльності Громадської ради при ГУМВС України в Київській області.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera