facebook  ДДСО

 
Новини
07-12-2012 09:24 | Переглядів: 138

У столичному регіоні чоловік разом з будинком отримав в спадок понад 300 набоїв

У Бородянському районі до міліції звернувся 76-річний мешканець столиці і повідомив, що під час прибирання на горищі дачного будинку, який отримав в спадок, він виявив набої армійських зразків. 362 патрони чоловік добровільно передав правоохоронцям.

А до Богуславського РВ ГУМВС України в Київській області з метою добровільної здачі зброї звернувся місцевий мешканець, який приніс з собою та передав міліціонерам незареєстрований нарізного карабіну "Мосіна" без маркувальних позначень.

Загалом, упродовж тридцяти днів громадяни принесли до міліції 336 одиниць зброї та спецзасобів, зокрема, 180 одиниць нарізної і гладкодульної мисливської, 118 газових пістолетів та револьверів, 31 пристрій для відстрілу гумовими кулями, 5 одиниць холодної та саморобної, а також 905 набоїв до різного виду зброї, 2 гранати, 1 снаряд, 1 міна ВВВ та майже 300 грамів вибухової речовини. 65 одиниць цієї зброї перебувало в незаконному обігу.

Для тих, хто самостійно і добровільно здав незареєстровану зброю відповідальності перед законом не передбачено. Утім правоохоронці застерігають, після проведення місячника щодо порушників застосовуватимуть суворі санкції. Адже за незаконне поводження зі зброєю та її зберігання згідно ст. 263 Кримінального кодексу України передбачено позбавлення волі від двох до семи років.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera