facebook  ДДСО

 
Новини
07-12-2012 11:14 | Переглядів: 328

На Київщині невідомі особи здійснили розбійний напад на пенсіонерів

О 3:55 годині до Києво-Святошинського районного відділу міліції надійшло повідомлення 64-річного мешканця села Петропавлівська Борщагівка про те, що за місцем проживання четверо невідомих чоловіків, застосувавши фізичну силу, заволоділи його коштами.

На місце події відразу виїхали працівники міліції. В ході опитування заявника правоохоронці встановили, що близько 3:40 год. господар прокинувся, почувши шум в будинку. На кухні він побачив чотирьох невідомих осіб, які були одягнені в чорний одяг, в’язані маски з вирізом для очей та рота. Намагаючись вступити в боротьбу з «нічними гостями», чоловік отримав удар по голові.

На шум вийшла дружина господаря. Нападники, схопивши жінку за руки, затулили руками рот і погрожуючи предметом схожим на пластмасовий макет стартового пістолета, почали вимагати гроші. Злякавшись, вона віддала молодчикам значну суму коштів.
Правоохоронці встановили, що невідомі до помешкання проникли шляхом віджиму металопластикового вікна підсобного приміщення, через яке і зникли в невідомому напрямку.

Каретою швидкої допомоги з діагнозом відкрита черепно-мозкова травма та забій грудної клітини, потерпілий був направлений до реанімаційному відділені районної лікарні.

Наразі проводяться заходи щодо встановлення осіб, причетних до скоєння розбійного нападу. Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України.


ВЗГ ГУМВС України
в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera