facebook  ДДСО

 
Новини
10-12-2012 16:06 | Переглядів: 89

У Борисполі юнак через наркотики втретє потрапив на лаву підсудних

Ще навесні під час відпрацювання території міста Борисполя щодо виявлення осіб причетних до незаконного обігу наркотичних засобів та зброї, поблизу одного з магазинів міста міліціонери затримали хлопця, який привернув увагу правоохоронців дивною поведінкою. І, як виявилося недарма. Під час перевірки у нього в кармані були виявлені наркотичні засоби та спортивно-туристичний ніж.

В ході дослідчої перевірки було з’ясовано, що 24-річний мешканець Борисполя, вже двічі був засуджений на незаконне зберігання наркотиків, проте належних висновків так і не зробив, продовжуючи вживати наркотичні засоби. 

Зі слів затриманого, на території будівельного майданчика він побачив сухі кущі дикорослої коноплі. Зібрав їх відокремив сухе листя від стебел, перетер і в такій спосіб виготовив наркотичний засіб «канабіс». Вироблений товар вагою 5,7 грамів пересипав в пластикову колбу.

В день затримання хлопець вирішив зустрітися з друзями щоб похвалитися новою знахідкою – ножем, який він напередодні знайшов на озері, також прихопив з собою «дозу». Та на заваді його планам стали правоохоронці, які затримали юнака. 

Дії хлопця кваліфіковано за ч.2 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення або пересилка наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогій без мети збуту) Кримінального кодексу України. При визначенні міри покарання суд врахував, що після засудження він на шлях виправлення не став і вчинив новий правопорушення, тому його перевиховання можливе лише в ізоляції від суспільства строком на 4,5 років.

Світлана Коломієць, Бориспільський МВ ГУМВС України в Київській області


 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera