facebook  ДДСО

 
Новини
13-12-2012 10:39 | Переглядів: 112

У Столичному регіоні проходить оперативно-профілактичне відпрацювання «П`яний водій-злочинець»

Рухаючись автошляхами, Ви, шановні учасники руху, не раз бачили наслідки дорожньо-транспортних пригод: понівечені машини, темні плями крові біля них. А ось чи задумалися ви, що майже за кожним випадком – людські трагедії, обірване життя у більшості молодих людей? Мабуть не завжди. Тому, що часто чуже горе розуміємо тільки через призму свого. Але найжахливіше те, що деякі керманичі після вживання спиртного сідають за кермо та стають винуватцями дорожніх пригод.

З початку року на території Київської області з вини водіїв, які перебували за кермом в стані алкогольного сп’яніння сталося 129 дорожньо-транспортних пригод, у яких 16 людей загинуло та 183 отримали тілесні ушкодження.  

Не зважаючи на складні погодні умови, коли навіть і тверезому водієві досить складно керувати транспортними засобами, деякі водії переоцінюючи свої навики водіння сідають за кермо на підпитку.

З метою посилення роботи, щодо виявлення водіїв, які керують транспортом в нетверезому стані, в період з 3 по 30 грудня на території області проводиться комплекс профілактичних заходів «П’яний водій-злочинець». Лише за 7 днів проведення операції вже виявлено 200 нетверезих водіїв, які б могли накоїти лиха та скоєно 3 дорожньо-транспортні пригоди в яких троє людей отримали важкі травми.
Державтоінспекція закликає: водії, бережіть своє життя і життя тих хто на дорозі!

Сектор профілактичної роботи УДАІ Київської області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera