facebook  ДДСО

 
Новини
13-12-2012 12:11 | Переглядів: 142

Вчинки підлітків вражають своєю безжалісністю

Вже тиждень 14-річний Михайло перебуває в хірургічному відділенні у лікарні, куди він потрапив через старшокласника 16-річного Вадима.

Трагедія сталася в школі під час перерви. До роздягальні, перед уроком фізкультури, прийшли учні 9-го та 11-го класів. Один із старшокласників став з'ясовувати стосунки із молодшим. Слово за слово і хлопці стали штовхати один одного. За дев’ятикласника вступився його товариш, за що і поплатився, отримавши удар кулаком в обличчя. Бійка на цьому і скінчилася, а потерпілому 14-річному хлопчику знадобилась медична допомога. В медпункті школи оглянули хлопця і викликали швидку. Діагноз був невтішний: перелом нижньої щелепи зі зміщенням.

Наразі, хлопчика прооперовано і він перебуває в лікарні, а його кривдник ходить до школи і жалкує про ненавмисно заподіяну травму.

Слідчим відділом Білоцерківського МВ зареєстровано кримінальне впровадження за фактом спричинення тілесних ушкоджень за ч. 1 ст. 122 Кримінального кодексу України «Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження», якою передбачено «умисне ушкодження…, що спричинило тривалий розлад здоров’я або значну стійку втрату працездатності менш, як на одну третину, - карається виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на строк до трьох років».

Тетяна Гадомська, Спеціаліст по взаємодії з громадськістю Білоцерківського МВ (з обслуговування м. Біла Церква та Білоцерківського району)

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera