facebook  ДДСО

 
Новини
13-12-2012 11:41 | Переглядів: 232

На Київщині визначили кращого міліціонера

 З нагоди святкування 21-ї річниці міліції України на базі Київського училища професійної підготовки працівників міліції було проведено конкурс, де визначили кращого міліціонера Київщини. Щоб захистити честь та гідність підрозділу, для участі в змаганнях були направлені найдостойніші правоохоронці області.



Суддівська комісія на чолі з заступником начальника главку полковником міліції Олексієм Лісниченко перевірила знання учасників з функціональної, тактико-спеціальної, загальнопрофільної підготовки, теоретичного розділу вогневої підготовки. Після цього правоохоронці показали свою вправність в стрільбі та під час виконання заходів фізичного впливу, кросу і підтягування.



За словами начальника відділу професійної підготовки управління кадрового забезпечення обласної міліції Анатолія Сахаудінова, змагання пройшли на досить високому рівні. Учасники показали свій фаховий рівень та майстерність, що свідчить про активізацію службової діяльності на професійної підготовки на місцях.



Проте змагання є змагання, тож серед кращих шляхом підрахунку балів довелося обрати найкращих. За результатами конкурсу почесне третє місце виборов лейтенант міліції Михайло Москалюк зі Сквирського райвідділу міліції, друге посів старший лейтенант міліції Володимир Великий з полку міліції особливого призначення «Беркут», першість же виборов також міліціонер-беркутівець лейтенант міліції Денис Пустовий.



Під час проведення урочистих заходів з нагоди святкування Дня міліції України у Головному управлінні правами начальника їх буде почесно нагороджено.

ВЗГ ГУМВС України
в Київській області


 


 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera