facebook  ДДСО

 
Новини
14-12-2012 10:32 | Переглядів: 110

Державтоінспекція Київщини готова прийти на допомогу!

У зв’язку з ускладненням погодних умов, особовий склад Державтоінспекції націлений для надання допомоги учасникам дорожнього руху. Працівники ДАІ Київської області патрулюють дороги і в разі непередбаченої зупинки транспортних засобів надають необхідну допомогу людям, проводять роз’яснювальну роботу.

Правоохоронці рекомендують водіям, які вирушають в дорогу, по можливості мати необхідний запас палива та, про всяк випадок, мати в автомобілі теплий одяг та термос з гарячим напоєм, подбати про зарядний пристрій для мобільного телефону, щоб в разі необхідності зателефонувати до міліції чи рятувальної служби. Адже головне завдання міліції – це збереження життя та здоров’я громадян, надання допомоги в складних ситуаціях.

Впродовж останніх семи днів працівниками ДАІ Київської області щогодини надається допомога учасникам дорожнього руху, які опинились в скрутних ситуаціях пов’язаних з погодними умовами.

Один із таких випадків стався на автодорозі Київ-Одеса, коли працівники ДАІ Києво-Святошинського району, надали допомогу двом водіям з Туреччини, які їхали транзитом через Україну до Москви. Їх вантажівки, на яких була літня гума, опинилися в полоні сніжної негоди. За допомогою спецтехніки, вантажівки доправили до автостоянки, де був шиномонтаж для вантажних автомобілів та спеціальний автомагазин з зимовою гумою.

Державтоінспекція Київщини звертається до водіїв: по можливості не використовувати власні транспортні засоби для поїздок у негоду.

Сектор профілактичної роботи УДАІ в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera