facebook  ДДСО

 
Новини
14-12-2012 12:58 | Переглядів: 69

Випили і скоїли розбійний напад на знайомого

В місті Березань, що на Київщині, двоє хлопців 19-ти та 17-ти років, скоїли розбійний напад на свого знайомого, заволодівши його мобільним телефоном та грошима в сумі 1100 грн.

Напередодні 23-річний Сергій повернувся з роботи зі столиці. Зустрівши своїх знайомих, а як згодом з’ясувалося і майбутніх кривдників, він купив пляшку коньяку. Тоді товариші й помітили чимало купюр в гаманці у молодого чоловіка. Хлопці розпили спиртне. Коли ж близько 23-ї години почали збиратися по домівкам, Сергій побачив, як знайомі між собою про щось домовляються. Вже за кілька хвилин на одній з вулиць на нього напали двоє та вдарили по голові. Чоловік впав на землю, після чого отримав ще кілька ударів по різним частинам тулуба. По голосу він одразу впізнав недавніх співпляшників, проте це їм не завадило відібрати телефон і гроші.

За висновками експерта, потерпілий отримав забійну рану голови, численні садини та крововилив навколо лівого ока, що призвело до короткочасного розладу здоров’я.

Наступного дня Сергій намагався зустрітися з нападниками, які проживають неподалік, але вони спілкування уникали. Тоді молодий чоловік звернувся до міліції. Правоохоронці затримали винуватців, які одразу у всьому зізналися.

За даним фактом слідчими Баришівського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій). Молодикам, які щиросердно каються, загрожує від семи до десяти років із конфіскацією майна. Подальшу їх долю вирішить суд.

ВЗГ ГУМВС України
в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera