facebook  ДДСО

 
Новини
18-12-2012 13:57 | Переглядів: 122

Добропорядні громадяни вночі відпочивають, а злодії промишляють

У Білій Церкві співробітники роти патрульної служби за «гарячими слідами», встановили та затримали правопорушників.

Близько третьої години ночі до чергової частини Білоцерківського міського відділу міліції, по телефону, надійшло повідомлення від 39-річного місцевого жителя про те, що невідомі особи вчинили з ним та його товаришем бійку та викрали мобільний телефон.

Працівники міліції одразу прибули на місце події. З’ясувалося, що чоловік проводжав свого товариша, який у нього гостював. О пів на другу ночі вони вийшли, на зупинку громадського транспорту, аби спіймати таксі. Поки товариші прощалися, до них підійшла компанія молодиків. Слово за слово і зав’язалася бійка. Сили були нерівні – товаришам добре дісталося та ще й відібрали у них мобільний телефон. Коли незнайомці пішли геть, чоловіки зателефонували до міліції.

Співробітники роти патрульної служби, що несли службу неподалік почали відпрацьовувати територію щодо розшуку хлопців, що затіяли бійку. Виявилося, що вони недалеко відійшли від зупинки і спокійнісінько прогулювалися вздовж бульвару. За годину, правоохоронці затримали молодиків, і вилучили у них викрадений телефон.

Слідчим відділом Білоцерківського МВ зареєстровано кримінальне провадження за фактом вчиненого правопорушення за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка», яка передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот. Або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Тетяна Гадомська, спеціаліст по взаємодії з громадськістю Білоцерківського МВ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera