facebook  ДДСО

 
Новини
19-12-2012 10:08 | Переглядів: 254

До Дня Святого Миколая міліціонери Київщини привітали дітей

Діти-сироти… Діти, які з раннього віку усвідомили самотність та біль, свою непотрібність батькам. Їм необхідна увага і турбота. Дбати про них – господня заповідь та обов’язок кожного. Вже давно стало традицією, коли напередодні свята Миколая всі міліцейські підрозділи Київської області, піклуючись про вихованців підшефних закладів, вітають дітей.

Так вже не перший рік працівники міліції Київщини відвідують і вихованців Боярської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату. Нині тут навчається майже сто дітей з вадами зору. 

У школі-інтернаті знову свято. Напередодні Дня Миколая начальник обласного міліцейського главку полковник міліції Валерій Мазан разом зі своїми колегами з обласного управління по боротьбі з організованою злочинністю завітали до позбавлених батьківської турботи та ласки підопічних та привітали їх зі святом. Шефи у погонах, як завжди приїхали з подарунками. Вони привезли дітям пральну машину, холодильник, іграшки, фрукти та солодощі. 



 

Вихованці Боярської школи-інтернату у свою чергу підготували для гостей святкову виставу до Дня Святого Миколая.

Привітали з Днем Святого Миколая своїх вихованців і працівники Білоцерківського, Києво-Святошинського, Фастівського, Бориспільського  та інших міскрайвідділів.

 

 

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera