facebook  ДДСО

 
Новини
20-12-2012 10:46 | Переглядів: 363

Міліціонерів Київщини привітали з нагоди професійного свята

В актовій залі Київської обласної державної адміністрації відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення Дня міліції України. Привітали працівників органів внутрішніх справ Київщини Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко, голови обласної адміністрації та ради, керівники прокуратури, СБУ і суддівського корпусу Київщини.

Під час звернення до міліціонерів столичного регіону Міністр Віталій Захарченко високо оцінив професійні та кваліфіковані дії працівників органів внутрішніх справ під час проведення футбольного чемпіонату Євро-2012, своєчасні та рішучі дії працівників державної автомобільної інспекції, які, незважаючи на природні катаклізми, надають всебічну допомогу людям. Керівник відомства також відмітив найважливіші риси, які притаманні правоохоронцям, - честь, професіоналізм та відданість міліцейській справі. 

Від імені керівництва МВС та себе особисто Віталій Юрійович подякував за самовіддану працю і побажав працівникам міліції міцного здоров’я, нових успіхів у справі розбудови нашої держави та захисті законних прав і свобод громадян. 

В свою чергу голова Київської обласної адміністрації Анатолій Присяжнюк поряд з побажаннями терпіння, мудрості та здоров’я подякував міліціонерам, які під час складних погодних умов окрім виконання безпосередніх професійних обов’язків надавали посильну допомогу жителям сіл та міст регіону. Також Анатолій Йосипович вручив керівникові обласного міліцейського главку сертифікат на отримання ста комп’ютерів та два сертифікати на отримання службових автомобілів – для ветеранської організації та дільничного з Рокитнянського райвідділу міліції, який виборов звання найкращого в області.  

Представники інших правоохоронних відомств в умовах останніх законодавчих змін побажали міліціонерам взаєморозуміння та тісної співпраці під час виконання спільних функцій, покладених народом та законом.

Дякуючи за поздоровлення, очільник обласної міліції Валерій Мазан запевнив всіх присутніх, що колектив міліції Київщини буде і надалі гідно виконувати службові обов’язки. Валерій Борисович побажав міліціонерам добробуту, наснаги, любові та за будь-яких обставин завжди повертатися додому.

Найкращих працівників міліції Київщини МВС України, облрада та облдержадміністрація заохотили почесними грамотами, подяками та цінними подарунками. Привітання з нагоди професійного дня продовжилися святковим концертом.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera