facebook  ДДСО

 
Новини
21-12-2012 12:01 | Переглядів: 126

Державтоінспекція «готує» дітей до зимових канікул

Щорічно на дорогах Київщини гинуть і травмуються діти. Чимало їх потрапляють в дорожньо-транспортні пригоди з власної вини, через не знання елементарних правил поводження на автошляхах. Аби ця страшна статистика зменшувалась, працівники ДАІ спільно з освітянами та іншими зацікавленими організаціями проводять у школах заняття, основною метою яких є навчання юних учасників дорожнього руху правилам безпечної поведінки на вулицях та дорогах. 

Напередодні різдвяно-новорічних свят Працівники Державтоінспекції Київської області, відвідали більше 40 дитячих будинків та шкіл, де провели дітям уроки з безпеки дорожнього руху та подарували вихованцям солодощі, фрукти та різні подарунки.

Аналогічний захід був проведений і в Бородянському районі, де працівники ДАІ спільно з Всеукраїнським благодійним фондом «Серце до серця» провели в трьох школах День безпеки дорожнього руху. Спочатку дітки розповідали гостям, як потрібно поводитись на вулицях та автодорогах, як правильно та на який колір світлофора переходити проїжджу частину.

Після закінчення дитячих розповідей, інспектори ДАІ ще раз нагадали малечі правила безпечної поведінки на дорозі і розповіли про небезпечні ситуації, які виникають з порушниками Правил дорожнього руху, адже наближаються зимові шкільні канікули під час яких діти більше часу будуть проводити на свіжому повітрі. 


 


Для безпечного пересування дітей у темний час доби кожній дитині подарували світлопловертаючі наклейки, які закріпили на шкільних ранцях та верхньому одязі.

Як розповів представник благодійного фонду Єжи Конік, такі заходи допомагають покращити рівень культури і безпеки на дорогах. Адже якщо до чіткого виконання Правил дорожнього руху привчати змалечку, в старшому віці їх не порушують, стверджують фахівці. Завдяки цій роботі ми сподіваємось, що подібні акції допоможуть зберегти життя та здоров’я дітей.

Сектор профілактичної роботи УДАІ
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera