facebook  ДДСО

 
Новини
27-12-2012 12:23 | Переглядів: 149

У Київській області за день працівники міліції розкрили два вбивства

Напруженою виявилася доба 26 грудня для правоохоронців столичного регіону. Близько опівночі до чергової частини Фастівського РВ ГУМВС України в Київській області надійшло повідомлення від 52-річної мешканки смт.Кожанка про вбивство.

На місце події, виїхала слідчо-оперативна група. З’ясувалося, що до подружжя в гості зайшов сусід. Господарі запропонували випити йому оковитої. Розпиваючи спиртні напої слово за слово і розмова чоловіків переросла в сварку. Під час словесної перепалки розлючений п'яний господар ухопив в руки кухонний ніж і встромив його в груди товариша. Лезо пошкодило серце й нещасний помер одразу. Жінка побачивши все це викликала міліцію. 61-річний чоловік у вчиненні злочину зізнався і дав правдиві свідчення. Кухонний ніж, як речовий доказ, вилучено.  

За даним фактом слідчим відділом Фастівського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Цього ж дня схожий злочин скоєно у Тетіївському районі. 57-річний місцевий мешканець зателефонував до міліції і повідомив про те що проснувшись вранці у своїй квартирі він виявив тіло 41-річного знайомого, жителя Оратівського району Вінницької області, який перебував у нього в гостях.  

Під час оперативно-розшукових дій з розкриття даного злочину працівники міліції з’ясували, що вночі, доки господар спав в іншій кімнаті, потерпілий разом зі сусідом, 32-річним місцевим мешканцем, розпивали спиртні напої. Раптом їх розмова переросла в сварку, яка виникла на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин. Згодом пустивши в хід кулаки, друг бив товариша по голові, в результаті чого той помер на місці події. Після скоєння злочину чоловік спокійно пішов додому спати. 

Згідно ст.208 КПК України підозрюваного, затримано за місцем проживання, який зізнався у скоєному. Як і в попередньому випадку, слідчим відділом Тетіївського РВ відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.115 КК. Обом чоловікам загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera