facebook  ДДСО

 
Новини
27-12-2012 10:08 | Переглядів: 93

На Київщині затримали водія, який нелегально перевозив 150 ялинок

Новорічні та Різдвяні свята вже не за горами, а отже саме час купувати ялинку до свята. Саме тому мешканці Київщини поспішають на ялинкові базари, щоб створити вдома святкову атмосферу та подарувати радість дітям.

За інформацією Державного агентства лісових ресурсів України, цього року діє удосконалена система захисту ялинок. Лісники освоюють нові технології – зараз вони представлять систему, завдяки якій будь-який покупець живої ялинки в Україні зможе дізнатися про її походження, не йдучи з ринку! Це допоможе йому уникнути придбання потенційно небезпечних не перевірених на радіацію рослин та не допустити вирубки хвойних насаджень у країні. Всі новорічні ялинки оснащуватимуться спеціальними електронними чипами, на яких буде інформація про походження цього дерева. Якщо ялинка − без такого чипа-бирки, то, значить, вона була зрубана і продається незаконно! 


З метою запобігання незаконній вирубці та перевозки ялинок на території Київської області в Новорічний період проводиться комплекс профілактичних заходів під умовною назвою «Ялинка». Основною метою даної операції є виявлення фактів перевезення незаконно вирубаних хвойних насаджень. Працівниками Державтоінспекції під час несення служби спільно з працівниками лісового господарства в селі Ситняки Макарівського району затриманий автомобіль «MERCEDES», в салоні якого знаходилось 150 новорічних ялинок без відповідних документів. Автомобіль поставлено на штраф майданчик. По даному факту проводиться перевірка.


Сектор профілактичної роботи УДАІ

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera