facebook  ДДСО

 
Новини
28-12-2012 10:09 | Переглядів: 441

Під Києвом сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої загинула жінка

27 грудня 2012 року о 17:40 на 32 кілометрі траси Київ-Обухів сталася дорожньо-транспортна пригода. Поблизу смт.Козин 49-річний чоловік, керуючи власним автомобілем Лексус, здійснив наїзд на людину, яка переходила дорогу в районі пішохідного переходу. Від отриманих тілесних ушкоджень 30-річна місцева мешканка померла на місці події.

Водія перевірено приладом «Drager», який підтвердив його тверезість. Однак, в рамках досудового розслідування в нього взято кров на вміст психотропних речовин та призначено ряд інших експертиз.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобам, якщо вони спричинили смерть потерпілого), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з можливим позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Слідчим управлінням ГУ МВС України у Київській області проводиться досудове розслідування даної пригоди, за яким здійснюється нагляд прокуратурою Київської області.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera