facebook  ДДСО

 
Новини
10-01-2013 10:18 | Переглядів: 98

Першокласник, який поставив на вуха всю міліцію Київщини, просто хотів подивитися на столичну ялинку

Трохи менше доби знадобилося працівникам міліції Київської області, щоб розшукати семирічного Родіона Лутченка, який позавчора по обіді пішов гратися на вулицю і додому не повернувся. Ввечері налякана матір звернулася до Баришівського райвідділу міліції.

На пошуки дитини по тривозі був піднятий весь особовий склад райвідділу, на допомогу якому виїхали працівники карного розшуку та відділу кримінальної міліції у справах дітей обласного міліцейського главку Київщини. Міліціонери чергували на всіх залізничних станціях та перонах, прочісували місцевість.

Затримали пропажу на станції в місті Березань, що за 11 кілометрів від села Садове, де хлопчик проживає зі своєю сім’єю. Як з’ясувалося, туди зі своїм товаришем-однолітком він дійшов пішки. Потім діти вирішили дістатися столиці та подивитися на новорічну ялинку. Весь цей час першокласники каталися на електричках.

Все завершилося, на щастя, сльозами радості від зустрічі Родіона з його мамою. ЇЇ словам вдячності міліціонерам не було кінця. Вбиває лише байдужість людей, які беззаперечно бачили цих двох любителів подорожей зростом метр двадцять і не повідомили в міліцію.

ВЗГ ГУМВС України
в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera