facebook  ДДСО

 
Новини
11-01-2013 13:53 | Переглядів: 90

Молодика, який смертельно поранив товариша в серце, затримано

Днями близько 18:00 год. до чергової частини Білоцерківського міськвідділу міліції Київщини зателефонував лікар швидкої медичної допомоги та повідомив, що в квартирі по одній з вулиць міста виявлено тіло 30-річного чоловіка з ознаками насильницької смерті.

Трагедія сталася під час чергового застілля. Після випитої дози оковитої, 27-річний господар, який близько місяця тому звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за грабіж та наркотики, вступив в словесну перепалку зі своїм гостем та не довго думаючи схопився за ніж. За словами лікарів смерть потерпілого настала миттєво в результаті ножового поранення в серце. Швидку допомогу викликали родичі зловмисника, які також знаходилися в квартирі. В цей час винуватець зник в невідомому напрямку.

Зловмисника затримали наступного дня. Чоловік, який одразу у всьому зізнався та дав правдиві покази, переховувався в селі за 20 кілометрів від Білої Церкви.

За даним фактом слідчими Білоцерківського міськвідділу відкрите кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України. Речові докази та знаряддя вбивства – кухонний ніж – з місця події вилучено та направлено на експертизу.

ВЗГ ГУМВС України
в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera