facebook  ДДСО

 
Новини
14-01-2013 15:45 | Переглядів: 69

Кривавий результат святкового застілля

До Києво-Святошинського районного відділу міліції зателефонував черговий лікар районної лікарні і повідомив, що до медичного закладу доставили 25-річного мешканця міста Боярка, з проникаючим ножовим пораненням грудної клітини. Під час досудового слідства правоохоронці з’ясували, що тяжкі травми потерпілий отримав під час бійки.

Не перший день Денис продовжував святкувати зустріч Нового року. Заробляючи на прожиття тимчасовими заробітками, він ніколи не переймався планами на майбутнє. Тож шукаючи товаришів по чарці, щоб хильнути оковитої, зайшов до місцевої кав’ярні. Там за столиком відпочивала компанія молодих чоловіків, серед яких був його знайомий Артем. Вони щось жваво обговорювали, не звертаючи увагу на присутніх, але Денисові не сподобалось це святкове застілля. Будучи вже добряче напідпитку, підійшов до столика і перевернув його. Між хлопцями виникла бійка. Артем вимагав від Дениса, щоб той заплатив за зіпсовані харчі та пляшку горілки. На що останній грубо відповів і пішов з закладу. Артем, оскаженілий від образи, наздогнав кривдника на вулиці. Дістав складений ніж і наніс удар у груди, після чого втік з місця події.

Наступного дня, 25-річний підозрюваний був затриманий за місцем проживання та доставлений до районного відділу міліції, де зізнався у скоєному та надав свідчення.

Слідчим відділом місцевої міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 Кримінального Кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Наразі ведеться досудове розслідування і молодикові, який вже мав стосунки з законом, загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Віталія Грохольська, помічник начальника Києво-Святошинського РВ по зв’язкам з громадськістю та ЗМІ
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera