facebook  ДДСО

 
Новини
15-01-2013 09:49 | Переглядів: 135

За продаж неповнолітнім алкоголю і тютюну без ліцензії залишилися 42 підприємства на Київщині

За порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами протягом минулого року працівники кримінальної міліції у справах дітей Київської області склали понад 200 протоколів відносно продавців. Вже цього року таких фактів виявлено п’ять. Найуразливіші райони, де частіше фіксуються випадки незаконного продажу, - Білоцерківський, Обухівський, Васильківський та Ірпінський.

В результаті щомісячних спільно проведених з працівниками державної податкової адміністрації відпрацювань за продаж спиртних напоїв та цигарок впродовж минулого року 42 суб’єкти господарювання були позбавлені ліцензій.

З іншого боку міліціонери особливу увагу приділяють притягненню до адміністративної відповідальності неповнолітніх за розпивання алкоголю в громадських місцях та паління. Так протягом 2012 року в казну держави за порушення статей 178 та 175 п.1 Кодексу України про адміністративні правопорушення штраф сплатили близько 650 неповнолітніх віком від 16 років.

За словами начальника кримінальної міліції у справах дітей столичної області Олександра Дудника, в даному напрямку ведеться активна робота. До суб’єктів господарської діяльності і в подальшому застосовуватиметься безпринципне ставлення у разі виявлення фактів незаконного продажу неповнолітнім алкоголю і тютюну.

ВЗГ ГУМВС України
в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera