facebook  ДДСО

 
Новини
16-01-2013 10:28 | Переглядів: 88

Троюрідні брати з Житомирщини затримані за грабежі в столичному регіоні

На гарячому працівники патрульної служби міліції Богуславського райвідділу міліції Київщини затримали троюрідних братів (20-ти та 21-го року), які ввечері за лічені хвилини здійснили два грабежі та намагалися втекти від правоохоронців.

Як з’ясувалося згодом, до столичної області хлопці приїхали з Брусилова, що на Житомирщині. Проживали в кімнаті, яку винаймає подруга одного з них. Витративши всі свої кошти, брати вирішили підзаробити, але не зовсім традиційним способом. Молодший з них вже мав досвід таких заробітків – влітку минулого року його звільнили з місць позбавлення волі, де він 5 років відбував покарання за скоєння грабежів та розбоїв.

Близько 19 години першою жертвою любителів легких грошей став чоловік, у якого вони відібрали гаманець з 700 гривнами. Намагаючись чинити зловмисникам опір, він схопив братів за руки і почав тягти хлопців в сторону проїжджої частини вулиці, намагаючись таким чином привернути увагу людей. На допомогу жертві прийшов таксист, але цього разу нападники втекли. Чоловік, відносно якого було скоєно грабіж, одразу звернувся до міліції.

За лічені хвилини на місце виїхала слідчо-оперативна група та наряд патрульної служби міліції. Правоохоронці розпочали першочергові пошуки зловмисників за описом потерпілого та очевидців.

Тим часом за кілька кварталів молодики знайшли вже другу жертву. Відлупцювавши чоловіка, який наразі знаходиться в лікарні, вони витягли з його кишень мобільний телефон та аудіоплеєр. В цей момент на місце прибув наряд патрульної служби міліції. Побачивши правоохоронців, брати кинулися навтьоки. В результаті недовгого переслідування одного з них затримали одразу, іншому ж вдалося втекти та переховуватись. Протягом кількох годин його також затримали.

За даним фактом слідчими Богуславського райвідділу міліції відкрите кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Молодикам, які у всьому зізналися та затримані, загрожує до шести років позбавлення волі. Наразі правоохоронці Київщини перевіряють причетність зловмисників до скоєння аналогічних злочинів на території столичної області та сусідніх регіонів.

ВЗГ ГУМВС України
в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera