facebook  ДДСО

 
Новини
16-01-2013 13:42 | Переглядів: 131

Міліція Київщини проводить День відкритих дверей

У Київській області працівники міліції проводять акцію для школярів «День відкритих дверей». Співробітники кримінальної міліції у справах дітей гостинно зустрічають учнів та проводять для них цікаву і пізнавальну екскурсію по підрозділам органів внутрішніх справ.

Так, в Броварському міськвідділі міліції знайомство учнів з органами внутрішніх справ було розпочато з чергової частини, адже саме сюди надходять усі заяви і повідомлення від громадян про правопорушення та події. Діти мали змогу на власні очі побачити кімнату тимчасового тримання затриманих та ознайомитися з умовами і правами їх утримання.

Працівники міліції особливого призначення «Беркут» продемонстрували учням спеціальні засоби, якими правоохоронці користуються у службовій діяльності та розповіли про їх призначення, надавши змогу приміряти на себе бронежилети, шоломи і потримати в руках справжній пістолет Макарова та снайперську гвинтівку.

Начальник кримінальної міліції у справах дітей Олена Косенко, запросила учнів оглянути кабінет експерта-криміналіста. Хлопчики та дівчатка із захопленням слухали розповідь про роботу цього фахівця. Всім було цікаво дізнатися про призначення кожного предмета у валізі експерта та як проводиться дактилоскопіювання пальців рук.

Старання правоохоронців були оцінені бурхливими емоціями - наприкінці екскурсії діти виявили бажання в подальшому прийти працювати до міліції. Працівники міліції наголошують, що такі зустрічі стануть систематичними, щоб учні мали можливість завітати до міськвідділу та краще дізнатися специфіку її роботи.


Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera