facebook  ДДСО

 
Новини
16-01-2013 15:42 | Переглядів: 98

У пенсіонера з Київщини разом з арсеналом набоїв вилучили тротилову шашку

Днями до чергової частини Іванківського райвідділу міліції надійшло анонімне повідомлення, що в одному з будинків в селі Білий Берег у 69-річного пенсіонера знаходиться цілий арсенал зброї. Зареєструвавши інформацію та отримавши постанову суду на обшук, міліціонери відправилися на місце разом з понятими.

Господарем садиби виявився раніше судимий чоловік. Він близько чотирьох років тому з саморобного вогнепального пристрою поранив сусіда. Цього разу в результаті санкціонованого обшуку правоохоронці вилучили у діда півтори сотні спортивно-мисливських набоїв, пристрій для відстрілу гумовими кулями, споряджений магазин до автомата Калашникова, 13 набоїв до нарізної зброї калібру 7,62 із слідами корозії часів ВВВ та тротилову шашку вагою 200 грамів.

За даним фактом слідчі Іванківського райвідділу міліції відкрили кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Вилучене направлено на експертизу. Досудове розслідування триває. Пенсіонеру загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.

ВЗГ ГУМВС України
в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera