facebook  ДДСО

 
Новини
22-01-2013 14:13 | Переглядів: 234

На автодорозі Київ – Одеса внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинула жінка

21січня близько 23 години 45 хвилин на 81 кілометрі автодороги Київ – Одеса поблизу міста Біла Церква сталося ДТП за участю вантажного тягача «DAF- 95» та «TOYOTA CAMRY 40L». Водій легковика рухався в напрямку м. Київ, не впоравшись з керуванням автомобіля, він виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем «DAF - 95», який рухався в напрямку м. Одеса. В наслідок ДТП загинула 25 річна пасажирка «TOYOTA CAMRY 40L», а 43 річний водій з травмами доставлений до Білоцерківської центральної лікарні в тяжкому стані. Водій вантажівки тілесних ушкоджень не отримав.

За даним фактом слідчим відділом Білоцерківського міськвідділу міліції відкрито кримінальне впровадження за ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Із слів начальника ВДАІ Білоцерківського МВ (з обслуговування м. Біла Церква та Білоцерківського району) ГУМВС України в Київській області Володимира Федорчука тільки за 2013 рік на території Білоцерківського району сталося 10 ДТП, в яких 4 людини загинуло та 9 травмовано. Основними причинами цього є перевищення швидкості руху, недотримання безпечної дистанції та інтервалу, ненадання переваги в русі пішоходам, одним словом неврахування водіями складних погодних умов в зимовий період та недостатній водійський стаж.

Слід зазначити про порушення правил дорожнього руху пішоходами, яким слід зрозуміти, що автомобіль на слизькій дорозі не має технічної можливості миттєво зупинитися, а саме тому раптовий вихід на проїжджу частину наражає на небезпеку не тільки самого пішохода а й інших учасників дорожнього руху. Також слід звернути увагу батьків та вчителів про посилення свого впливу на дітей щодо дотримання правил дорожнього руху, особливо в зимовий час.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera