facebook  ДДСО

 
Новини
23-01-2013 12:37 | Переглядів: 134

На Броварщині вітали ветерана органів внутрішніх справ з 60 – річчям

На Київщині для працівників міськвідділу вже стало доброю традицією в святковій обстановці вшановувати ветеранів міліції. Цього разу із 60 – річчям привітали колишнього начальника Броварського райвідділу полковника міліції у відставці Дзюбана Василя Михайловича. Незважаючи на поважний вік, ветеран продовжує брати активну участь у житті міськвідділу міліції, є членом ветеранської організації. З привітаннями до ювіляра завітали начальник сектора кадрового забезпечення, голова ветеранської організації та колишні співробітники міліції.

Начальник кадрового забезпечення міськвідділу Олександр Шатров, подякував Василю Михайловичу за багаторічну плідну працю в органах внутрішніх справ, вагомий внесок у вихованні молодих працівників і вручив почесну грамоту «За мужність та професіоналізм» та грошову винагороду.

Понад 30 років доля пов’язує Василя Михайловича із Броварською міліцією. Службу підполковник міліції розпочав на посаді оперуповноваженого карного розшуку. Так ювіляр пройшов шлях від оперативника до начальника районного відділку. Найбільше пишається своєю донькою, якій зумів передати у спадок мудрість, силу духу, а ще й професію. Вона з гордістю продовжує справу свого батька.

Нині Василь Михайлович сумує за своєю службою. Готовий повсякчас прийти на допомогу молодим, дати пораду, як діяти в тій чи іншій ситуації, поділитися чималим досвідом.

Юлія Барабаш, Броварського МВ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera