facebook  ДДСО

 
Новини
23-01-2013 15:20 | Переглядів: 152

Білоцерківська міліція провела «День відкритих дверей» для школярів

У місті Біла Церква школярі познайомилися з сьогоденням міськвідділку міліції. За ініціативи кримінальної міліції в справах дітей в Білоцерківському МВ (з обслуговування міста Біла Церква та Білоцерківського району) ГУМВС України в Київській області було проведено «День відкритих дверей» для учнів місцевих шкіл.

Чергова частина це серце кожного підрозділу ОВС, тому саме звідси розпочалося ознайомлення дітей з роботою міліції. Працівники ВКМСД Білоцерківського МВ розповіли дітлахам історію створення міліції та визначні події з її життєдіяльності. Школярам показали чергову частину оснащену сучасними моніторами з відео нагляду за містом та розповіли про розкриття резонансних злочинів та правопорушень, зокрема, скоєних неповнолітніми, та відповідальність, яка передбачається за це.

Інспектор ВДАІ Юрія Якобчук розповів відвідувачам про роботу Державтоінспекції щодо забезпечення безпеки дорожнього руху та звернув увагу на ДТП за участю дітей. Також він показав дітлахам обладнання службового автомобіля ДАІ і технічні засоби контролю, а саме прилад для вимірювання швидкості руху транспортних засобів та алкотестер, який дітлахи забажали перевірити на собі.


 

Крім цього старший інспектор з професійної підготовки Олександр Карбишев ознайомив учнів із спецзасобами та вогнепальною зброєю, що знаходиться на озброєнні в міліції України. Діти були в захваті від можливості потримати в своїх руках бойову міліцейську зброю.

На завершення зустрічі правоохоронці побажали школярам успіхів в навчанні та суворого дотримання закону. В свою чергу дітлахи подякували міліціонерам за змістовну розповідь про роботу міліції та можливість побачити реальну діяльність міліційних служб.

СЗГ Білоцерківського МВ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera