facebook  ДДСО

 
Новини
24-01-2013 16:36 | Переглядів: 119

Братів-розбійників з Борисполя затримали за гарячими слідами

Днями до чергової частини Бориспільського міськвідділу міліції Київщини зателефонувала 70-річна пенсіонерка та повідомила, що о 7 годині ранку в її будинок увірвалися двоє невідомих, побили сина та забрали цінні речі.

На місце пригоди одразу виїхала слідчо-оперативна група. Як з’ясувалося, зловмисники приходили за грошима. Відлупцювавши руками і ногами 40-річного господаря, вони заволоділи ДВД-програвачем, плеєром, двома дистанційними пультами, прихопили навіть мило та особисті речі чоловіка і зникли.

Отримавши від потерпілого прикмети розбійників, міліціонери зорієнтували особовий склад міськвідділу на їх пошуки. За півгодини працівники патрульної служби міліції затримали нападників біля магазину в центрі міста. Ними виявилися рідні брати, віком 36-ти та 25-ти років. Обидва раніше відбували покарання в місцях позбавлення волі. Не минуло й місяця, як звільнився старший - чоловік десять років провів в тюрмі за вчинення розбою.

Зловмисники одразу у всьому зізналися, та і крити було нічим: всі речі з будинку потерпілих знаходились у них в сумці. За даним фактом слідчими відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій). Братам загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

ВЗГ ГУМВС України
в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera