facebook  ДДСО

 
Новини
28-01-2013 13:19 | Переглядів: 104

Вивчення правил дорожнього руху для дітей - захоплива гра

Після закінчення Новорічних та Різдвяних свят співробітники ДАІ спільно з працівниками обласного Центру безпеки життєдіяльності завітали до спеціалізованої школи «Сузір’я » яка розташована в місті Вишгород що б додатково нагадати дітям Правила дорожнього руху.

Дорослі провели екскурс у минуле, розказавши дітям про історію створення служби ДАІ та основні завдання, які покладені на Державтоінспекцію України.

Ну а далі розпочалися заняття у ігровій формі, до яких відразу долучилися усі малюки. Діти завзято брали участь у невеличких змаганнях, жваво відповідали на запитання тематичної вікторини та з відповідальністю намагалися пригадати якомога більше правил безпечної поведінки на вулиці.

А закріпили знання дітлахи на практиці, між імпровізованих світлофорів, переходів та перехресть. Державтоінспектори приїхали до школи на спеціально обладнаному автобусі з дитячим автомістечком, автомобілями і дорожніми розмітками. Школярі відчули себе водіями та пішоходами. Вчителі зокрема відмітили, що подібні заходи дають позитивний результат. Діти після проведення таких занять стають набагато уважнішими і культурнішими на вулицях, а правила дорожнього руху вони знають та пам’ятають краще за дорослих.


На думку правоохоронців, такі методи допомагають покращити рівень культури і безпеки на дорогах. Адже якщо до чіткого виконання Правил дорожнього руху привчати змалечку, в старшому віці їх не порушують, стверджують фахівці.

Сектор профілактичної роботи УДАІ в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera