facebook  ДДСО

 
Новини
01-02-2013 14:00 | Переглядів: 132

Броварські міліціонери провели операцію «Візит»

Вислухати людину, розібратися в її проблемі, надати кваліфіковану допомогу – прямий обов’язок кожного дільничного інспектора міліції. Тому від його роботи нерідко залежить думка населення про весь міліцейський відділ. Порядок в державі, її спокій залежить від правопорядку в кожному окремому населеному пункті. Найбільша відповідальність за його підтримання лягає на мужні плечі дільничних інспекторів. Адже саме вони найближче до людей. Особливо це відчувається в сільській місцевості, де їм доводиться виконувати не тільки функції міліціонера а навіть психолога.

Днями з метою налагодження співпраці між міліцією і населенням щодо профілактики злочинності та посилення авторитету Броварські правоохоронці здійснюють поквартальний обхід помешкань і, спілкуючись з громадянами, з’ясовують проблеми кожного та порушують питання про їх вирішення. Обов’язково вручають громадянам візитні картки з відповідними контактними номерами телефонів закріплених дільничних інспекторів міліції, чергової частини. На візитках також вказані дні та години прийому на адміністративних дільницях.

Міліціонери цікавляться у місцевих жителів хто мешкає у квартирі чи будинку, де працюють чи навчаються та чи мають паспорт та реєстрацію. Під час обходу помешкань правоохоронці проводять роз’яснювальні бесіди щодо попередження, запобігання шахрайства та квартирних крадіжок.

Зі слів старшого інспектора по роботі з населенням та громадським формуванням відділення дільничних інспекторів міліції Антоніни Сергієнко, це допоможе дільничним інспекторам налагодити двосторонній зв'язок з місцевими жителями та надасть змогу правоохоронцям попереджувати скоєння злочинів. За тиждень міліціонери вже відвідали майже 165 помешкань громадян, з них у сільській місцевості – понад 75. 

Правоохоронці звертаються до місцевих жителів, не залишайтеся байдужими до того, що коїться навколо. Якщо Вам відомо щось про злочин чи підготовку до нього, повідомляйте дільничним інспекторам міліції або телефонуйте до чергової частини міськвідділу міліції за телефоном 102.

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera