facebook  ДДСО

 
Новини
05-02-2013 10:12 | Переглядів: 128

Щодоби на Київщині чергує 31 екіпаж груп затримання ДСО

Доки працює Державна служба охорони можна не хвилюватися за своє майно та почуватися в цілковитій безпеці. Довіру ДСО у Київській області підтверджує те, що на даний момент тисячі мешканців прилеглих до столиці міст довірили свої помешкання та спокій працівникам служби. Під охороною перебувають понад п’ять з половиною тисяч квартир,об’єктів та закладів громадського користування.

Десятки тисяч разів на рік спрацьовують кнопки тривожної сигналізації. Стільки ж разів негайно і без запізнень прибувають на місця спрацювання спеціальні підрозділи груп затримання. Дивлячись небезпеці в обличчя, бійці ДСО припиняють злочини та затримують порушників. 

Віддані своїй роботі та професійно підготовлені бійці Державної служби охорони Київщини дадуть відсіч будь-кому, хто спробує порушити закон та посягнути на чуже майно та громадський спокій. Так, за останній рік спеціальні підрозділи груп затримання здійснили близько 76 тисяч виїздів з метою забезпечення охорони громадського порядку в районах дислокації, попередження крадіжок з усіх форм власності та розкриття злочинних проявів.

У 2012 році працівники районних підрозділів Державної служби охорони у Київській області приймали участь у розкритті та безпосередньо розкрили більш, ніж три тисячі злочинів.

Із загальної кількості попереджених правопорушень безпосередньо співробітниками ДСО розкрито понад 200 злочинів. 

Можна навести кілька характерних випадків затримання правопорушників співробітниками ДСО за період новорічно-різдвяних свят.

2 січня 2013 року в м. Борисполі на охоронюваному об’єкті, а саме магазин «Новус», спрацювала кнопка тривожної сигналізації. Прибувши за лічені хвилини на об’єкт, до співробітників Групи затримання звернувся працівник магазину. Юнак стверджував,що двоє невідомих винесли через касу, забувши при цьому розплатитися, товару на 171 гривню. Після проходження касової зони молодики розпочали бійку з охоронцем, який заблокував вихід. Зрозумівши, що «безкоштовно» ніхто так просто нічого не віддасть, викинули пакунок та подалися навтьоки. Розпочавши переслідування, одного з юнаків було виявлено на зупинці, недалеко від того самого магазину. 

3 січня 2013 року бійці Державної служби охорони завадили здійснити крадіжку з охоронюваного будинку в м. Буча. Прибувши до будинку після спрацювання охоронної сигналізації група затримання виявила пошкодження вхідних дверей та включене світло в будинку. Дочекавшись дозволу, міліціонери зайшли до будинку де виявили невідомого чоловіка. Чоловік не міг чітко пояснити, що робив в даному приміщенні. Невідомого «гостя» було затримано.  

Щодоби на Київщині чергує 31 екіпаж груп затримання (з них - 24 цілодобових та 7 нічних), працівники яких при потребі реагують на тривожні повідомлення та забезпечують громадський порядок.

Управління Державної служби охорони при ГУМВС України в Київській області пропонує всім мешканцям та гостям Київської області надання повного комплексу охоронних послуг, а саме:
- фізична охорона майна та громадського порядку;
- супроводження цінних вантажів;
- інкасація грошових коштів;
- забезпечення особистої охорони фізичних осіб;
- охорона об‘єктів будь-яких форм власності за допомогою сигналізації;
- оперативне реагування міліції охорони на спрацювання технічних засобів охорони (сигналізації);
- оперативне реагування на телефонний виклик наших замовників;
- монтаж та сервісне обслуговування систем охоронної та пожежної сигналізації та контролю доступу;
- охорона дачного будинку за підтримки ЗАТ «Київстар GSM».

Всі зазначені послуги надаються з гарантією повної матеріальної відповідальності, тому що працівники УДСО впевнені в своїй професійності та відповідальності. Структура служби «дорослішає» та удосконалюється з кожним днем, доводить своїм клієнтам, що віддане під охорону майно – під надійним наглядом. Адже безпека та довіра громадян - понад усе.

Юлія Гошовська, УДСО при ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera