facebook  ДДСО

 
Новини
06-02-2013 14:41 | Переглядів: 146

На Київщині сварка між чоловіками закінчилася стріляниною

У селі Велика Димерка Броварського району між чоловіками виникла сварка, яка переросла в бійку, а закінчилася стріляниною.

До чергової частини Броварського міськвідділу міліції надійшло телефонне повідомлення від чергової медсестри приймального відділення центральної районної лікарні. Працівниця медичного закладу повідомила, що до них доставлено 26-річного та 40-річного місцевих жителів з численними тілесними ушкодженнями.

На місце правопорушення виїхала слідчо-оперативна група міліції, яка з’ясувала, що молоде подружжя їдучі до міста Бровари підібрали по дорозі пасажира і погодилися його підвезти до села Велика Димерка. Щойно вони приїхали до вказаної адреси та чоловік вийшов з автомобіля, як до нього одразу підійшли двоє знайомих. Між ними спалахнула сварка, яка згодом переросла в бійку. Не вагаючись пасажир зробив 11 пострілів з травматичної зброї у бік чоловіків та швидко зник із місця події.

Наразі потерпілі перебувають у Броварській лікарні, де проходитимуть курс лікування.

Працівниками слідчого відділу відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження) карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років. Досудове слідство триває. Правоохоронці проводять оперативно-розшукові заходи по встановленню особи, яка стріляла по чоловікам. Наразі проводяться розслідування, яке має встановити ступінь провини кожної зі сторін конфлікту.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera