facebook  ДДСО

 
Новини
07-02-2013 16:01 | Переглядів: 206

Київська обласна організація Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України підвела підсумки за минулий рік

Днями в приміщенні Головного управління МВС України в Київській області відбулася позачергова конференція Київської обласної організації Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України, в якій взяли участь делегати від Головного управління МВС, МНС, УСБУ, митниці в області та Національного університету ДПС.

Під час заходу новим головою Київської обласної організації Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України було обрано та призначено начальника ГУМВС України в Київській області Валерія Мазана, який, у свою чергу, пообіцяв сприяти покращенню фізичної та бойової підготовки співробітників органів внутрішніх справ та інших правоохоронних органів.

На конференції були розглянуті питання щодо ролі товариства в сучасному суспільстві, основні напрямки діяльності організації, розвитку спортивної бази, залучення дітей до систематичних занять фізичною культурою і спортом, підготовки резерву до складу збірних команд України з різних видів спорту та перспективи динамівських спортсменів на зимових Олімпійських іграх в Сочі 2014 року.

Також, делегати відмітили здобутки товариства на Олімпійських іграх в Лондоні,в яких взяли участь 8 найкращих спортсменів Київської області. Серед них заслужена майстер спорту України Інна Осипенко-Радомська, яка виборола дві срібні нагороди на байдарці одиночці 200 та 500 метрів. Крім цього, минулого року на чемпіонатах України взяли участь 22 спортсмени, один з яких зайняв перше місце, дев’ятнадцять – друге та тринадцять – треті місця.

По завершенню заходу учасники конференції підвели підсумки роботи серед колективів фізкультури організації за 2012 рік. Так, кращим колективом визнано – полк міліції особового призначення «Беркут», командир якого є заслужений майстер спорту України Павло Трясун. Друге місце вибороли співробітники Білоцерківського міськвідділу міліції, а третє – працівники Лінійного відділу міліції на водному та повітряному транспорті «Аеропорт Бориспіль». Голова ФСТ «Динамо», віце-президент Національного олімпійського комітету України Віктор Корж та Голова Київської обласної організації ФСТ «Динамо» України Валерій Мазан привітали переможців та побажали їм і надалі прославляти Київщину на всеукраїнських та міжнародних спортивних змаганнях.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera