facebook  ДДСО

 
Новини
08-02-2013 15:48 | Переглядів: 200

В Ірпіні неповнолітня підозрюється у вбивстві 45-річної жінки

До Ірпінського МВ ГУМВС України в Київській області зателефонував 53-річний місцевий мешканець та повідомив, що в місті Ірпінь по вулиці Котляревського у під`їзді житлового будинку на східцях між 8 та 9 поверхами він виявив тіло невідомої жінки.

На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група, яка під час проведення слідчих дій встановила особу загиблої. На тілі жінки було виявлено 6 ножових поранень від яких вона і померла.

Під час проведення комплексу оперативно-розшукових заходів правоохоронці з'ясували, що дане правопорушення скоїла 16-річна студентка місцевого коледжу. Напередодні, пізно ввечері, неповнолітня познайомилася з потерпілою на вулиці. Аби відсвяткувати знайомство жінка запросила дівчину розпити пляшку горілки. Кращого місця, ніж сходи багатоповерхівки вони не знайшли. За оковитою півночі сиділи у під'їзді та говорили про життя. Невдовзі розмови новоспечених подруг переросли в сварку, в результаті якої молодша схватили ніж, яким нанесла жінці тяжкі удари, після чогоа втекла з місця події. Тіло постраждалої рано вранці виявив сусід, який одразу зателефонував до міліції.

Наразі, згідно ст.208 Кримінального процесуального кодексу України неповнолітню затримано у місті Васильків, де вона переховувалася від правоохоронців. Побачивши працівників міліції, дівчина одразу зізналася у скоєнні вбивства. Речові докази вилучено.  

За даним фактом слідчим відділом Ірпінського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), яке передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Досудове слідство триває.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області


 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera