facebook  ДДСО

 
Новини
12-02-2013 13:03 | Переглядів: 100

У Київській області затримано чоловіка, який намагався викрасти з супермаркету товару більш як на дві тисячі гривень

У місті Обухів, що на Київщині, на спрацювання тривожної сигналізації в один з охоронюваних супермаркетів прибула група затримання Державної служби охорони при ГУМВС України в Київській області. Щойно бійці ДСО ввійшли до торгівельного закладу, адміністрація магазину вказала їм на чоловіка, який намагався незаконно вивезти з продовольчого залу товар на суму 2229 гривен.

32-річний мешканець Обухівського району, зібрав свою здобич у візок, йому потрапляли під руки продукти харчування та різні засоби гігієни, зокрема, не мала кількість дорогих станків для гоління. Обравши все, що було потрібно, чоловік залишив товар біля виходу, а сам пішов розплачуватися на касу за пляшку води. Далі, сподіваючись, що всі охоронці магазину знаходяться біля кас, крадій-невдаха повернувся забрати свій візок, з яким намагався непомітно вийти з магазину. Однак, безкоштовно отоваритися хитрому покупцю завадили бійці ДСО, які вже чекали його на виході.

З’ясувалося, що цей самий чоловік тижнем раніше вже намагався здійснити таку крадіжку, але тоді йому завадили охоронці супермаркету. Помітивши втілення його плану вдруге, співробітники торгівельного закладу викликали на допомогу охоронців Державної служби охорони.

Наразі чоловіка затримано та передано слідчо-оперативній групі місцевого райвідділу міліції. За даним фактом слідчим відділом Обухівського РВ ГУМВС України в Київській області відкрито кримінальне впровадження за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка), яка передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеження чи позбавлення волі на строк до п’яти років. Досудове слідство триває, правоохоронці перевіряють причетність затриманого до інших злочинів.

Юлія Гошовська, УДСО при ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera