facebook  ДДСО

 
Новини
13-02-2013 14:11 | Переглядів: 110

У Борисполі працівники міліції затримали двох грабіжників перехожих

Днями до Бориспільського відділу міліції зателефонував 41-річний мешканець села Глибоке і повідомив, що на нього в центрі села, біля продуктового магазину, напали двоє невідомих, які побили його і викрали мобільний телефон. Прибувши на місце події наряд «Беркут» за «гарячими слідами» затримав одного із нападників - 38-річного місцевого жителя, який знаходився в розшуку за розбій.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів невдовзі працівники міліції встановили особу другого нападника та затримали його за місцем його проживання. Ним виявився раніше засуджений на 9 років за умисне тяжке тілесне ушкодження 29-річний безробітний місцевий мешканець. 

Наразі підозрювані зізналися у скоєнні злочину. Телефон один з нападників вже встиг продати, а гроші виручені за нього пропив. Як розповіли затримані, вони ніде не працювали, а грабежами заробляли на горілку.

За даним фактом слідчим відділом Бориспільського міськвідділу міліції ГУМВС України в Київській області відкрито кримінальне впровадження за ч.2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж), санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Досудове слідство триває, правоохоронці перевіряють причетність затриманих до інших злочинів.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera